Conferinte, workshop-uri si intalniri Business to Business la Automotive Forum Romania

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 02.10.2014 13:00 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timisoara va gazdui, in perioada 20-21 octombrie, cel mai important eveniment de business al anului pentru industria de automotive din Romania.
Prima ediţie a Automotive Forum Romania va reuni reprezentanţi a peste 100 de companii, parteneri si lideri in industria auto din Romania si Europa, furnizori de servicii dedicate industriei, organisme de certificare, companii de consultanta fiscala si institutii ale statului, intr-un eveniment ce se va desfasura in incinta Hotelului Timisoara.

Pe parcursul evenimentului vor avea loc patru sesiuni de conferinte, opt workshop-uri si doua intalniri Business to Business.
In cadrul conferintelor, vor fi sustinute prezentari de noi produse si solutii din industria auto şi vor fi dezbatute subiecte legate de leadership si management coaching.
Prezentarile vor fi imparţite in patru sesiuni: Parteneri in Excelenţa; Inoveaza, Integreaza, Motiveaza; Schimb de soluţii - Un spectru de oportunitaţi; Schimbare, Provocare, Oportunitate - Concentreaza-te pe viitor. De asemenea, workshop-urile vor aborda teme din domeniile: Resurse Umane/Training/Recrutare, Management Coaching/Leadership/PR, Dezvoltare şi inovare/Calitate, Servicii & soluţii/Dealer auto.

Automotive Forum Romania reprezinta o oportunitate ideala pentru micii producatori din industria auto de a-si expune ofertele marilor companii in domeniu, asigurand astfel vizibilitatea propriei companii in mediul de afaceri.
Industria auto romaneasca - prin cele peste 600 de companii producatoare de componente - are un impact major asupra economiei naţionale.
Conform Asociatiei Constructorilor de Automobile din Romania (ACAROM), industria auto autohtona a crescut, in 2013, cu 20%, la aproape 16 miliarde de euro.
Inscrierile la eveniment, precum şi consultarea intregului program de conferinte si workshop-uri  se pot face pe site-ul dedicat Automotive Forum Romania: www.automotiveforumromania.ro

Galerie Foto: Program workshop Automotive Forum Romania

 
 
 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.