Conflict ... aerian, definitiv si irevocabil la Timisoara

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 15.05.2013 21:38 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - În urma afirmaţiilor conducerii de la Aeroportul Timisoara, cu privire la existenţa unor popriri asiguratorii pe conturi, Carpatair a precizat, printr-un comunicat de presă, că niciunul dintre conturile companiei nu este blocat în momentul de faţă.
Carpatair a făcut uz de apel la acţiunile de poprire iniţiate de către Aeroportul Internaţional Timişoara şi a obţinut ordonanţă preşedinţială de suspendare a acestor măsuri.
Actiunile demarate de catre Aeroportul Timisoara impotriva Carpatair au loc in contextul in care, in data de 26 martie 2013, a avut loc prima infatisare in cadrul procesului pentru recuperarea prejudiciului de 10,5 milioane euro solicitat de catre Carpatair Aeroportului Timisoara.
Suma de 10.5 milioane euro reprezinta despagubiri aferente prejudiciului cauzat de politicile anticoncurentiale si discriminatorii practicate de mai bine de 4 ani de catre Aeroportul Timisoara, susţine Carpatair.
Dosarul privind recuperarea acestui prejudiciu se afla pe rolul Curtii de Apel Timisoara si este bazat pe o hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila prin care s-a stabilit caracterul ilegal al politicilor comerciale practicate de conducerea Aeroportului Timisoara.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.