Consiliu Judetean Timis cu parcele, grupuri de actiune si... STS

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 19.06.2015 16:57 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Consiliul Judetean Timis a fost convocat in sedinta ordinara in data de 24 iunie 2015, ora 10, in Sala Consiliului din Palatul Administrativ.
Pe ordinea de zi figureaza:
1. Proiect de hotarare privind actualizarea Monografiei economico-militare a Judetului Timis.
2. Proiect de hotarare privind propunerea de aprobare a caietului de sarcini privind concesionarea parcelelor cu hala construita din perimetrul Parcului Tehnologic si Industrial Timisoara.
3. Proiect de hotarare privind propunerea de modificare a unor prevederi ale Hotararii Consiliului Judetean Timis nr. 142/2011 privind concesionarea parcelelor din perimetrul Parcului Tehnologic si Industrial Timisoara.
4. Proiect de hotarare privind aprobarea demararii procedurilor pentru declararea utilitatii publice de interes local a proiectului CASA MEMORIALA WILHELM si ARPAD MUHLE si MUZEUL ROZELOR etapa prealabila obligatorie a procedurii de expropriere a imobilului situat la adresa din Timisoara, bd.Mihai Viteazu, nr.3.
5. Proiect de hotarare privind darea in folosinta gratuita a unor bunuri mobile catre Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Banat al Judetului Timis.
6. Proiect de hotarare privind aprobarea dezmembrarii unei parcele de teren din domeniul public al judetului Timis.
7. Proiect de hotarare  privind propunerea de incadrare a unor drumuri comunale in categoria drumurilor de interes judetean.
8. Proiect de hotarare privind propunerea de aprobare a licentelor pentru efectuarea transportului public de persoane prin curse regulate speciale unor operatori de transport rutier.
9. Proiect de hotarare privind aprobarea structurii organizatorice a Directiei de Prestari Servicii Timis.
10. Proiect de hotarare privind aprobarea obiectivelor de interes judetean la care se executa paza prin Directia de Prestari Servicii Timis.
11. Proiect de hotarare privind aprobarea Ghidului de eligibilitate pentru finantarea programului actiunilor din domeniul sportului in Judetul Timis pe anul 2015.
12. Proiect de hotarare privind propunerea de modificare a Hotararii Consiliului Judetean Timis nr.53/2015.
13. Proiect de hotarare privind aprobarea incheierii Protocolului de colaborare intre Judetul Timis prin Consiliul Judetean Timis si Serviciul de Telecomunicatii Speciale pentru realizarea in comun de activitati, servicii si proiecte care sa conduca la asigurarea de servicii de tehnologia informatiei si de comunicatii.
14. Proiect de hotarare privind aprobarea aderarii Judetului Timis prin Consiliul Judetean Timis la Asociatia Grupul de Actiune locala “Colinele Recas”.
15. Proiect de hotarare privind aprobarea aderarii Judetului Timis prin Consiliul Judetean Timis la Asociatia Grupul de Actiune locala “Timisul de Centru”.
16. Proiect de hotarare privind aprobarea aderarii Judetului Timis prin Consiliul Judetean Timis la Asociatia Grupul de Actiune locala “Banat Vest”.
17. Proiect de hotarare privind propunerea de revocare si desemnare a reprezentantului Judetului Timis in Consiliul de Administratie al Societatii APCAN S.A.
18. Proiect de hotarare privind desemnarea reprezentantului Judetului Timis in Consiliul de Administratie al Institutului de Boli Cardiovasculare Timisoara.
19. Proiect de hotarare privind aprobarea componentei Autoritatii Teritoriale de Ordine Publica a Judetului Timis.
20. Proiect de hotarare privind validarea mandatului unui consilier judetean si completarea componentei unei comisii de specialitate a Consiliului Judetean Timis.
21. Intrebari.  Interpelari.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.