CONSILIUL JUDETEAN TIMIS a pus CENTRE de COLECTARE LEGUME-FRUCTE pe LISTA de INVESTITII, dar nu stie CUM si DE CE!...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 27.06.2017 15:00 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Sala Revoluţiei a gazduit o şedinţa de lucru pe tema proiectului intitulat “Centre de colectare legume-fructe in judeţul Timiş”, la care au fost invitaţi consilierii judeţeni, membri ai Comisiei pentru agricultura şi dezvoltare rurala, primarii din Timiş şi reprezentanţi ai Universitaţii de Ştiinţe Agricole şi Medicina Veterinara a Banatului “Regele Mihai I al Romaniei”, Direcţiei Agricole şi Camerei Agricole.

Proiectul se afla pe lista de investiţii a Consiliului Judeţean Timiş şi vizeaza crearea, iniţial, a unui unui centru-pilot de colectare legume-fructe, cu perspectiva realizarii in anii urmatori a mai multor astfel de centre, in funcţie de necesitatea şi specificul judeţului Timiş.

Prezent la intalnire, preşedintele CJT, Calin Dobra, a subliniat faptul ca “este necesara iniţierea, cat mai rapid, a unui studiu, care sa fie realizat de Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicina Veterinara a Banatului şi de specialişti de la alte instituţii din domeniu, studiu care sa ne ofere date concrete privind oportunitatea acestui proiect, funcţionalitatea, posibilele dificultaţi şi soluţii, administarea centrului-pilot, dar şi a viitoarelor centre pe care vrem sa le realizam”.

De asemenea, vicepreşedintele CJT Roxana Iliescu a precizat ca “acest proiect are in vedere imbunataţirea şi dezvoltarea activitaţii din sectorul agricol. Prin realizarea acestor centre de colectare şi depozitare a legumelor şi fructelor, dorim sa venim cu precadere in sprijinul micilor intreprinzatori agricoli din mediul rural“.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.