Consiliul Judetean Timis lucreaza tot la inchirierea stadionului Dan Paltinisanu...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 21.02.2017 18:58 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Consiliul Judetean Timis a fost convocat in sedinta ordinara in data de 22 februarie 2017, ora 10,00, in sala consiliului din Palatul Administrativ situat in Timisoara, B-dul Revolutiei din 1989, nr. 17, cu urmatoarea ORDINE DE ZI:
1. Proiect de hotarare privind aprobarea inchirierii si a Contractului cadru de inchiriere ocazionala a Stadionului „Dan Paltinisanu” Timisoara.
2. Proiect de hotarare privind aprobarea darii in administrare a spatiului din imobilul situat in Timisoara, str. Iancu Vacarescu nr. 23, cabinet 6, catre Colegiul Medicilor Dentisti Timis.
3. Proiect de hotarare privind aprobarea darii in folosinta gratuita a unor bunuri imobile din proprietatea publica a judetului Timis, catre unele institutii publice.
4. Proiect de hotarare privind aprobarea modificarii si completarea anexei la Hotararea Consiliului Judetean Timis nr. 113/2015 privind aprobarea obiectivelor de interes judetean a caror paza se executa de catre Directia de Prestari Servicii Timis.
5. Proiect de hotarare privind aprobarea neexercitarii dreptului de preemtiune din partea Judetului Timis asupra intentiilor de instrainare a unor imobile cu alta destinatie decat cea de locuinte.
6. Proiect de hotarare privind aprobarea modificarii Normativelor privind dotarea cu autovehicule si consumul lunar de carburanti.
7. Proiect de hotarare privind aprobarea licentelor de traseu pentru efectuarea transportului public de persoane prin curse regulate speciale unor operatori de transport rutier.
8. Proiect de hotarare privind aprobarea incheierii unui Acord de Colaborare intre Judetul Timis, prin Consiliul Judetean Timis si Universitatea de Medicina si Farmacie "Victor Babes"din Timisoara, in scopul realizarii si derularii de proiecte de interes comun.
9. Proiect de hotarare privind aprobarea modificarii Anexei nr.1 si a Anexei nr.4 ale Hotararii Consiliului Judetean Timis nr.198/30.09.2016 privind stabilirea componentei Consiliilor de conducere ale institutiilor publice de cultura de interes judetean.
10. Proiect de hotarare privind aprobarea organizarii retelei scolare de invatamant special profesional, gimnazial, primar, prescolar si de invatamant special liceal si special postliceal, din judetul Timis, pentru anul scolar 2017-2018.
11. Proiect de hotarare privind aprobarea componentei nominale a Comisiei de Evaluare a Persoanelor Adulte cu Handicap Timis.
12. Proiect de hotarare privind aprobarea Actului Aditional nr. 3 la Actul Constitutiv si Statutul Asociatiei de Dezvoltare Intercomunitara "Polul de Crestere Timisoara".
13. Intrebari, interpelari.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.