Consiliul Judetean TIMIS va cheltui 450.000 lei, in 2018, pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 23.03.2018 11:35 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Consiliul Judetean Timis a fost convocat in sedinta ordinara in data de 29 martie 2018, ora 10.00, in Sala Multifuncţionala a Palatulului Administrativ, cu urmatoarea ordine de zi:

1.      Proiect de hotarare privind incetarea contractului de concesiune nr. 5101/30.04.2014 incheiat de catre Judeţul Timiş prin Consiliul Judeţean Timiş cu Societatea”New Tricot” S.R.L.

2.      Proiect de hotarare privind aprobarea modificarii şi completarii Actului Constitutiv al Societatii SCHILIFT S.R.L. si demararii procedurilor de evaluare a parţilor sociale detinute de Judetul Timis in vederea vanzarii.

3.      Proiect de hotarare privind aprobarea neexercitarii dreptului de preemtiune din partea Judetului Timis asupra intentiilor de instrainare a unor imobile cu alta destinatie decat cea de locuinte.

4.      Proiect de hotarare privind aprobarea licentelor de traseu pentru efectuarea transportului public de persoane prin curse regulate speciale unor operatori de transport rutier.

5.      Proiect de hotarare privind aprobarea incadrarii Teatrului pentru Copii şi Tineret “Merlin” Timişoara ca instituţie de spectacole sau concerte – instituţie de repertoriu.

6.      Proiect de hotarare privind aprobarea Regulamentului de Organizare şi Funcţionare a Muzeului Naţional al Banatului.

7.      Proiect de hotarare privind aprobarea Statului de funcţii al aparatului de specialitate al Consiliului Judetean Timis.

8.      Proiect de hotarare privind aprobarea Consiliului de Administratie al Societatii Aviaţia Utilitara Timişoara S.A.

9.      Proiect de hotarare privind aprobarea incheierii unui Acord de Colaborare intre Judeţul Timiş, prin Consiliul Judeţean Timiş şi Universitatea de Vest din Timişoara.

10.  Proiect de hotarare privind aprobarea Regulamentului de Organizare si Functionare a Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Timis.

11.  Proiect de hotarare privind aprobarea componenţei Colegiului director al Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Timis.

12.  Proiect de hotarare privind aprobarea acordului de parteneriat intre Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Timis si Universitatea de Vest din Timisoara referitor la participarea in proiectul “Now What?: Preparing and Empowering Youth Leaving Care” – proiect finantat prin programul Erasmus +.

13.  Proiect de hotarare privind aprobarea Regulamentului de Organizare si Functionare al Comisiei de Evaluare a Persoanelor Adulte cu Handicap Timis.

14.  Proiect de hotarare privind aprobarea editarii publicaţiei „Agenda CJT” a Consiliului Judeţean Timiş.

15.  Proiect de hotarare privind  aprobarea modificarii Anexei Hotararii nr.195/30.09.2016 privind desemnarea reprezentantilor Consiliului Judetean Timis in Adunarile Generale si in Consiliile de Administratie ale unor societati comerciale la care judetul Timis este actionar.

16.  Proiect de hotarare privind aprobarea Planului Judeţean de Inserţie Socioprofesionala pentru perioada 2018-2020.

17.  Proiect de hotarare privind aprobarea cuantumului si platii cotizatiei anuale catre Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara Deseuri Timis.

18.  Proiect de hotarare privind aprobarea cuantumului si platii cotizatiei anuale catre Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara Apa-Canal Timis.

19.  Proiect de hotarare privind aprobarea cuantumului si platii cotizatiei anuale catre Asociatia pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului in Judetul Timis.

20.  Proiect de hotarare privind aprobarea cuantumului si platii cotizatiei anuale a Judetului Timis la bugetul de venituri si cheltuieli al Asociatiei de Dezvoltare Intercomunitara pentru Managementul Situatiilor de Urgenta ADIVEST pentru anul 2018.

21.  Intrebari, interpelari.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.