CONSILIUL JUDETEAN TIMIS va preveni si combate ZAPADA de la IARNA cu vreo 2 (DOUA) MILIOANE de EURO. Vezi unde se duc BANII!...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 23.11.2017 08:22 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Consiliul Judeţean Timiş a finalizat procedura de desemnare a firmelor care se vor ocupa de prevenirea şi combaterea inzapezirii drumurilor judeţene.
Pentru atribuirea acestei activitaţi, a fost organizata licitaţie deschisa, online in SEAP, iar reţeaua de drumuri judeţene a fost imparţita in şase zone, dupa cum urmeaza:
#         Zona I (zona de vest – Sannicolau Mare – 158, 2 km)
#         Zona II (zona de nord – Timişoara-Pişchia – 166 km)
#         Zona III (zona de sud – Deta – 236,5 km)
#         Zona IV (zona de sud-est – Buziaş - 151, 5 km)
#         Zona V (zona de nord-est – Bethausen – 170, 1 km)
#         Zona VI (zona de est – Faget-Fardea – 285, 4 km)
Consiliul Judeţean Timiş, prin Direcţia Generala Tehnica, a demarat intreaga procedura de licitaţie publica in vara acestui an, in 26 iulie fiind publicat anunţul necesar in sistemul electronic al achiziţiilor publice.

“In acest an au expirat contractele anterioare pe care Consiliul Judeţean Timiş le-a avut cu diferite firme pentru activitatea de deszapezire. Am demarat inca din aceasta vara intreaga procedura necesara pentru incheierea unui nou-acord cadru 2017-2021 şi am respectat toate termenele legale necesare pentru desemnarea, prin licitaţie publica, a firmelor care se vor ocupa de deszapezirea a peste 1.167 de km de drumuri judeţene.”, a subliniat preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Calin Dobra.

In urma finalizarii procedurii de licitaţie deschisa, au fost incheiate, pentru zona V, cu  SC COMPACT PRODUCT SRL, un acord-cadru, cu durata de 4 ani şi un contract subsecvent pentru perioada 20 noiembrie 2017 – 15 martie 2018, cu valoarea de 1.108.565,18 lei.

In cazul zonei VI (Faget-Fardea), caştigatoare a licitaţiei a fost declarata firma TECHNOCER SRL, urmand ca, respectand toate cerinţele legale, in 28 noiembrie, sa fie incheiat atat acordul-cadru, cat şi contractul pentru perioada iernii 2017-2018, a carui valoare este de 2.029.417,17 lei.

”Deoarece pentru celelalte patru zone, au fost depuse contestaţii la licitaţii, iar soluţionarea acestora poate insemna o perioada foarte lunga de timp, am decis sa organizam negociere directa cu toate firmele care au participat la licitaţie şi care au indeplinit criteriile tehnice cerute de noi prin caietul de sarcini. Negocierea s-a incheiat şi avem semnate contracte şi pentru zonele I, II, III şi IV. Este vorba de contracte care inceteaza in momentul in care sunt soluţionate contestaţiile la licitaţii. Durata maxima a acestor contracte este de patru luni. Consider ca suntem in grafic, in condiţiile in care astazi avem finalizata intreaga procedura şi avem contracte incheiate”, a mai spus Calin Dobra.  

Astfel, de activitatea de deszapezire şi combatere a poleiului de pe drumurile judeţene se vor ocupa: Asocierea SC ELF ROAD SRL şi SC INTECO HOLDING SRL (zona I; valoarea contractului este 1.190.416,49 lei), Asocierea SC ELDICLAU SRL şi SC HOMESTRADE SRL (zona II; valoarea contractului este 1.272.092,40 lei), SC AXELA CONSTRUCŢII SRL (zona III; valoarea contractului este 1.565.914,34 lei) şi SC MNG TRANS SRL (zona IV; valoarea contractului este 1.387.360,75 lei).

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.