CONSILIUL LOCAL din TIMISOARA va afla OFICIAL ca PSD a CANDIDAT (si) la PRIMARIE cu un INCOMPATIBIL. Din motive medicale...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 26.07.2017 11:10 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Consiliul Local al municipiului Timişoara se va reuni in ŞEDINŢA ORDINARA, in data 28.07.2017, ora 14, in Sala de Consiliu a Primariei Municipiului Timişoara din B-dul C.D. Loga nr.1.

Ordinea de zi a şedinţei cuprinde 49 de puncte şi se poate lectura in Galeria Foto.

Printre proiectele de hotarire care atrag atenţia se afla cel privind stabilirea salariilor pentru funcţionarii publici şi personaloul contractual din aparatul de specialitate al primarului municipiului Timişoara şi din serviciile publice din subordinea Consiliului Local al municipiului Timişoara.

Mai este de luat in seama şi proiectul de hotarare privind reorganizarea Regiei Autonome de Transport Timişoara in Societate Comerciala pe acţiuni.
Pentru cei mai curioşi, ar merita atenţie şi aprobarea... dobandirii de catre Municipiul Timisoara, in domeniul privat, a imobilului-teren situat in Timisoara str. Baader nr.11/A, inscris in C.F. nr.444302-Timisoara, in suprafata de 428 m.p., care face obiectul renuntarii la dreptul de proprietate, de catre S.C. Bega Invest S.A.

Consiliul Local al municipiului Timişoara va lua la cunoştinţa, oficial, şi ca fostul candidat PSD la funcţia de primar al municipiului Timişoara, teleormaneanul Florica Birsaşteanu, s-a aflat in stare de incompatibilitate, dupa ce raportul de evaluare al ANI a ramas definitiv conform sentinţei civile nr.1013/22.03.2017.
Pentru cei de la PSD care sufera de Alzheimer şi alte boli autoimpuse, colegul de judeţ al lui Liviu Dragnea a deţinut simultan mai multe funcţii şi calitaţi, contrar prevederilor legale. Astfel, in perioada 2 octombrie 2012 – 30 aprilie 2014 a deţinut simultan atat funcţia de director medical interimar al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţa „Pius Brinzeu” Timişoara, cat şi funcţia de administrator in cadrul S.C. Centrul de Radioimagistica Dr. Birsaşteanu S.R.L..
Iar in perioada 30 aprilie – 17 iunie 2014 a deţinut simultan atat funcţia de manager interimar al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţa „Pius Brinzeu” Timişoara, cat şi funcţia de administrator in cadrul S.C. Centrul de Radioimagistica Dr. Birsaşteanu S.R.L.

 
 
 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.