Consiliul Local l-a finantat ilegal pe Marian Iancu. PSD Timis a gasit tapul ispasitor!...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 21.04.2015 14:10 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

PSD Timis ii solicita primarului Nicolae Robu sa inceapa demersurile pentru schimbarea lui Ioan Cojocari din functie, in urma deciziei Curtii de Apel Timisoara, care spune ca finantarea echipei de fotbal Politehnica Timisoara, patronata de Marian Iancu, a fost ilegala.

PSD Timiş ii solicita primarului Timisoarei, Nicolae Robu, sa inceapa demersurile legale pentru eliberarea din functie a secretarului Primariei, Ioan Cojocari, cel care se face, in mare masura, vinovat pentru aceasta finantare ilegala.
”Vorbim in acest caz despre o suma importanta de bani, 31, 6 milioane de lei, bani publici, care au plecat catre echipa lui Marian Iancu dupa un aviz de legalitate dat de secretarul Primariei Municipiului Timisoara, Ioan Cojocari, si votul unei parti a consilierilor locali de la acea vreme” - zice PSD Timiş.

”Ar mai trebui mentionat ca, in perioada respectiva, Nicolae Robu era senator si presedinte al PNL Timis, si chiar dansul facea presiuni asupra consilierilor din partidul dumnealui pentru a da vot pozitiv finantarii ilegale a Politehnicii Timisoara”, mai spune PSD Timiş, adaugand: ”Inca de atunci, consilierii Partidului Social Democrat au atras atentia asupra ilegalitatii finantarii si au refuzat de fiecare data sa dea un vot pozitiv in aceasta speta”...

Aşadar, PSD Timiş şi-a gasit ţapul ispaşitor in persoana secretarului Primariei şi, probabil, nici PNL Timiş nu se va opune propunerii foştilor colegi de coaliţie.
De asemenea, PSD Timiş ii solicita primarului Nicolae Robu sa considere prioritara recuperarea prejudiciului si sa actioneze in consecinta...

Iata, deci, ce scurta este memoria PSD-ului din judeţul Timiş, mai ales ca pe vremea aceea viceprimar era marele ministru al comunicaţiilor actuale, Sorin Grindeanu, care a devenit intre timp şi preşedinte PSD Timiş.
Dovada ca PSD Timiş minte cu desavarşire se poate citi frunzarind proiectele de hotarare din şedinta ordinara din 29 noiembrie 2011,  mai exact cel de la punctul 11 (vezi Galeria Foto): Proiect de hotarare privind aderarea la Contractul de asociere nr. 100/20.07.2006 modificat prin Act aditional nr.1/06.04.2009 incheiat intre Municipiul Timisoara si S.C. Fotbal Club Timisoara a S.C. Business & Logistic Management SRL.
Şi asta-i doar un exemplu!...

Aşa ca, daca PSD Timiş ii solicita primarului Nicolae Robu sa considere prioritara recuperarea prejudiciului si sa actioneze in consecinta, totul ar trebui inceput de la consilierii locali ai PSD Timiş şi PNL Timiş...

 
 
 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.