Consiliul Local se face ca lucreaza

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 05.07.2012 15:53 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Consiliul Local Timişoara va lua în discuţie în comisiile de specialitate în perioada următoare materialele mai jos prezentate, care vor fi supuse votului în plen:

1. Proiect de hotărâre privind neexercitarea dreptului de preemţiune din partea Consiliului Local Timişoara, la intenţia de înstrăinare a spaţiului cu altă destinaţie decât aceea de locuinţă SAD, situat în imobilul din B-dul Tinereţii(Regele Carol I) nr.3, la preţul de 102.000 lei.
2. Proiect de hotărâre privind aprobarea Planului Urbanistic de Detaliu “Modificare cladire (locuinta familiala) in regim P realizata cu AC 556/2007”, str. Gladiolelor nr. 2, Timisoara.
3. Proiect de hotărâre privind aprobarea Planului Urbanistic de Detaliu “ Amenajare spalatorie auto", bv. Liviu Rebreanu nr. 21, Timisoara.
4. Proiect de hotărâre privind modificarea Organigramei si a Statului de functii ale Directiei Fiscale a Municipiului Timisoara
5. Proiect de hotărâre privind acordarea scutirii de la plata impozitului pe cladiri aferent apartamentului nr. 7 situat in Timisoara str. Republicii nr. 1 corp. B, datorat bugetului local al Municipiului Timisoara pentru anul fiscal 2012, Organizatiei Salvati Copiii.
6. Proiect de hotărâre privind aprobarea Studiului de Fezabilitate "Reamenajare geometrie intersecţie P-ţa Bălcescu".
7. Proiect de hotărâre privind desemnarea reprezentanţilor Consiliului Local al Municipiului Timişoara în cadrul unor asociaţii.
Proiectele pot fi vizualizate de către cei interesaţi la adresa de internet www.primariatm.ro, la secţiunea Consiliu Local, categoria Proiecte de hotărâri ale Consiliului Local, sau la avizierele de la sediul Primăriei. Propuneri în legătură cu aceste materiale pot fi trimise până luni 16 iulie 2012, către Primăria Timişoara - Biroul Relaţii Publice, cam. 102, prin fax - 0256/204.886, sau e-mail – ciprian.nyari@primariatm.ro.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.