Constantin din Uliuc, spaima Urseniului

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 18.05.2012 12:44 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale au depistat şi reţinut un bărbat suspect de comiterea unei tâlhării şi a mai multor furturi. 

Având spre instrumentare dosarul penal privind comiterea unei tâlhării în noaptea de 28/29.02.2011, poliţiştii l-au reţinut pe B.C. Constantin, de 35 de ani, din sat Uliuc, comuna Sacoşu Turcesc, suspect că în noaptea respectivă, în jurul orei 4, împreună cu fiica concubinei sale, în vârstă de doar 12 ani, a pătruns în locuinţa părţii vătămate S.Eugenia, din localitatea Urseni, căreia prin violenţă i-a sustras cerceii din ureche.
În data de 15.05.2012, suspectul a mai fost reţinut pentru furtul un cazan din cupru dintr-o locuinţa din localitatea Urseni, deoarece poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală, au stabilit că B. C. Constantin, a sustras cazanul împreună cu P. P. Ion, din comuna Moşniţa Nouă, pentru a valorifica cuprul.
De asemenea, bărbatul mai este suspect că în cursul lunii octombrie 2011 a sustras o cantitate de vin la acelaşi proprietar de la care a sustras cazanul de cupru.
Cercetările vor continua cu suspectul în stare de arest preventiv pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.
Bărbatul a fost reţinut pentru comiterea infracţiunilor de tâlhărie şi violare de domiciliu, iar în urma prezentării în faţa instanţei s-a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru 29 de zile.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.