Consultatii, asistenta medicala si recuperatorie pentru copiii suferinzi de distrofie musculara

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 07.06.2014 16:04 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

In perioada 10 – 24 iunie 2014, membrii Fundaţiei “Laurenţiu Ciucur”, copii şi tinerii suferinzi de boli musculare şi neuromusculare progresive din judeţul Timiş, se bucura de o binemeritata vacanţa, cu ocazia organizarii Taberei de Distrofie Musculara ce are loc la Buziaş.
Tabara de Distrofie Musculara, organizata de Fundaţia ”Laurenţiu Ciucur”, cu sprijinul Fundaţiei “Cristian Şerban”, se afla, in acest an, la editia a XVI-a.
Şi in acest an, tabara se desfaşoara datorita bunavoinţei Fundaţiei “Cristian Şerban” care ofera, participanţilor, in modernul Centru de Evaluare şi Recuperare pentru copii şi tineri din Buziaş, condiţii deosebite, la care se adauga o importanta contribuţie financiara a fundaţiei noastre.
Fondurile provin, in exclusivitate, din donaţiile oferite cu generozitate la ultima ediţie, cea de-a XX-a, a Telemaratonului Speranţei, ce a avut loc in luna decembie 2013, manifestare organizata de Fundatia “Laurenţiu Ciucur”, Inspectoratul Scolar al Judetului Timis, Fundaţia Judeteana pentru Tineret Timis, Cons Electrificarea  Instal Timişoara şi Televiziunea Europa Nova.
La aceasta manifestare, unica in Romania, participa peste 25 de persoane, copii şi tineri suferinzi de boli musculare progresive şi insoţitorii acestora.
Scopul taberei este sa ofere consultaţii, asistenţa medicala şi recuperatorie de specialitate, informaţii medicale şi recuperatorii oferite de specialişti, familiilor pacienţilor, sa se intocmeasca fişe individuale pentru fiecare participant in vederea stabilirii strategiei viitoare de sprijinire, in funcţie de gradul şi gravitatea bolii;
programe de recreere şi socializare, precum şi atragerea de simpatizanţi şi susţinatori care sa sprijine Fundaţia “Laurenţiu Ciucur” in demersurile sale.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.