CONT FALS de FACEBOOK pentru a denigra o FEMEIE. A folosit FOTOGRAFII TRUCATE cu NUDITATE!...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 25.08.2017 15:11 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Poliţiştii specializaţi in combaterea criminalitaţii organizate şi procurorii D.I.I.C.O.T. din Timişoara au efectuat o percheziţie domiciliara, la locuinţa unui barbat, banuit ca ar fi creat un cont fals pe o reţea de socializare, pentru a denigra o femeie.
Acesta ar fi folosit datele şi fotografiile victimei, pe care le-ar fi modificat, astfel incat sa ceeze aparenţa de nuditate.

La data de 24 august a.c., poliţiştii Brigazii de Combatere a Criminalitaţii Organizate Timişoara şi procurorii D.I.I.C.O.T. au efectuat o percheziţie domiciliara la locuinţa unui barbat, de 49 de ani, din municipiul Timisoara.
In urma percheziţiei, poliţiştii au ridicat un laptop, un dispozitiv HDD, 3 telefoane mobile şi un memory stick USB.

Din cercetari, a reieşit ca persoana in cauza ar fi folosit datele de stare civila si fotografiile unei femei, pentru a crea un cont fals pe o reţea de socializare, in scopul de a-i aduce prejudicii de imagine, cu repercursiuni asupra locului de munca al acesteia.
Pe contul fals ar fi fost postate fotografii copiate de pe contul real al victimei, astfel modificate, incat aceasta sa apara in ipostaze indecente, cu caracter de nuditate.
Cel in cauza a fost condus la sediul D.I.I.C.O.T. – S.T. Timişoara, pentru audieri.

Cercetarile sunt continuate in cauza, pentru documentarea intregii activitaţi infracţionale, sub aspectul comiterii infracţiunilor de modificare de date informatice şi fals informatic.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.