Contrabanda cu arme la Lovrin

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 08.12.2014 10:32 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Politistii au depistat, in trafic, un barbat de 46 de ani avand asupra sa o arma si un cutit de vanatoare, mai multe cartuse si vanat.
In urma perchezitiei, de la domiciliul barbatului au mai fost ridicate o pusca cu aer comprimat, o luneta, aproape 250 de cartuse si 50 de alice.

Politistii Serviciului Arme, Explozivi si Substante Periculoase efectueaza cercetari fata de un barbat de 46 de ani, din comuna Lovrin, banuit de comiterea mai multor infractiuni la regimul armelor si munitiilor.
In fapt, la data de 07 decembrie a.c., in jurul orei 13.10, acesta a fost depistat de politisti in trafic, pe raza localitatii Comlosu Mare, judetul Timis, avand asupra sa o arma de vanatoare detinuta ilegal.
Totodata, in urma controlului autoturismului, politistii au mai gasit in interior un cutit de vanatoare, 17 cartuse si vanat.
S-a procedat la verificarea in evidentele politiei, constatandu-se ca barbatul nu figureaza ca detinator legal de arme si munitii.

Extinzand cercetarile, in baza autorizatiei emise de Judecatoria Sannicolau Mare, politistii au efectuat o perchezitie la domiciliul barbatului, unde au depistat o pusca cu aer comprimat, o luneta, aproape 250 de cartuse si 50 de alice, care au fost ridicate in vederea continuarii cercetarilor.
In cauza a fost intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunilor de ,,nerespectarea regimului armelor si munitiilor”, ,,uz de arma letala fara drept”, ,,detinerea sau portul fara drept al unei arme din categoria celor supuse autorizarii”, ,,braconaj cinegetic” si ,,contrabanda calificata cu arme”.

Barbatul a fost retinut pentru 24 de ore si introdus in Arestul I.P.J. Timis, urmand a fi prezentat magistratilor cu propunere de arestare preventiva.

 
 
 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.