Contrabanda cu tigari. Tot pe la Deta...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 10.03.2014 10:54 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

In ultimele 48 de ore politistii de frontiera din judetul Timis au depistat peste 4600 pachete de tigari de contrabanda.

In data de 09.03.2014, politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Deta, impreuna cu lucratori din cadrul Serviciului Teritorial al Politiei de Frontiera Timis au desfasurat in zona de competenta o actiune pe linia combaterii contrabandei cu tigari.
Astfel, a fost oprita pe comunicatia dinspre linia de frontiera spre localitatea Bartos, autoturismul marca Opel, inmatriculat provizoriu in Romania, despre care existau suspiciuni ca ar putea transporta tigari.
Lucratorii au procedat la identificarea soferului, cetateanul roman Dezso T. K., in varsta de 54 ani, domiciliat pe raza judetului Timis.
La controlul fizic al autoturismului s-au gasit in portbagaj mai muti saci negri de plastic, in interiorul carora s-au descoperit mai multe pachete de tigari marca Monte si Marble, fara documente de provenienta.
In urma inventarierii tigarilor descoperite in interiorul autoturismului, a rezultat cantitatea de 4.690 pachete, in valoare de 64.900 lei.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.