Controlul intern la Primarie a inceput cu...peretii

Scris de Viorel Dogaru | Publicat in 02.10.2012 12:11 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Primarul Nicolae Robu a anunţat că a demarat în cadrul instituţiei în fruntea căreia a fost ales de timişoreni, adică a Primăriei, "o misiune de control", exact aşa a formulat pentru a nu da de înţeles că are ceva de împărţit cu cineva din interiorul administraţiei locale.

Conform spuselor domniei sale este vorba doar de o acţiune de rutină, pentru a vedea cum stau lucrurile prin documentele prăfuite prin sertarele şi rafturile lăsate de izbelişte de+a lungul timpului.
Misionarul şef este Alexandru Chirilă, unul dintre cele trei mâini drepte pe care i-a numit consilieri personali, care-i va scoate de la naftalină pe cei doi angajaţi ai corpului de control intern, specializaţi în domeniu, dar marginalizaţi şi "izolaţi" pe vremea celuilalt primar.
Misiunea lui Alexandru Chirilă va fi "să se asigure că lucrurile sunt în regulă" şi "să radiografieze situaţia" serviciilor administraţiei locale.
Pe de altă parte, cât priveşte gaura cu cele 137 de milioane de lei de la RATT, primarul a ţinut să precizeze că, de fapt, la data de 31.07.2012 erau facturi neinregistrate în total de 137.985.443 lei, dar din care doar 67.722.116 lei erau facturi de la RATT, restul de 70.263.327 lei fiind facturi de la COLTERM...
În acelaşi timp, fără nici o legătură cu radiografia controlului intern, clădirea Primăriei arată ca în timpul războiului, după ce au fost curăţaţi pereţii de tencuială. Şi asta pentru că imobilul se află într-un program de reabilitare.
Cârcotaşii cred însă că primarului nu vrea să-i scape nimic din ce s-ar mai ascunde prin primărie de pe vremea lui Gheorghe Ciuhandu...

 

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.