Convocarea sedintei ordinare a Consiliului Judetean Caras-Severin

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 24.11.2011 15:46 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Resita - Preşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin, Sorin Frunzăverde, a dispus convocarea unei şedinţe ordinare pentru data de 29 noiembrie 2011, ora 12, cu următoarele puncte înscrise pe ordinea de zi :

1. Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului propriu al judeţului Caraş-Severin, pe anul 2011.
2. Proiect de hotărâre pentru modificarea Hotărârii Consiliului Judeţean nr. 8/29.01.2011, privind aprobarea bugetelor de venituri şi cheltuieli a instituţiilor şi serviciilor publice de sub autoritatea Consiliului Judeţean sau finanţate de către acesta, pe anul 2011, modificată şi completată.
3. Proiect de hotărâre privind aprobarea înfiinţării unor linii de gardă distincte în specialităţile Neurologie, Psihiatrie, Ortopedie şi Cardiologie în cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Reşiţa.
4. Proiect de hotărâre pentru modificarea Hotărârii Consiliului Judeţean Caraş-Severin nr.90/2011 privind aprobarea organigramei şi statelor de funcţii ale Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Caraş-Severin, cu modificările ulterioare.
5. Proiect de hotărâre de modificare a Hotărârii Consiliului Judeţean Caraş-Severin nr.241 din 26.10.2011privind aprobarea organigramei şi statului de funcţii ale Muzeului Banatului Montan Reşiţa, cu modificările şi completările ulterioare.
6. Proiect de hotărâre privind atribuirea unor licenţe de traseu pentru servicii de transport public judeţean de persoane prin curse regulate speciale în judeţul Caraş-Severin.
7. Proiect de hotărâre privind constituirea Consiliului Consultativ al Căminului pentru Persoane Vârstnice Sfinţii Constantin şi Elena.
8. Raport privind situaţia gestionării bunurilor aparţinând domeniului public şi privat al Judeţului Caraş-Severin pe anul 2011.
9. Informare privind constatarea contravenţiilor şi aplicarea sancţiunilor prevăzute de O.G.nr.43/1997, activităţi desfăşurate de persoane împuternicite în acest sens din cadrul Direcţiei de Administrare a Domeniului Public şi Privat a Judeţului Caraş-Severin.
10. Informare cu privire la participarea unei delegaţii a Consiliului Judeţean Caraş-Severin la Conferinţa finală a proiectului „Transformarea unităţilor militare în centre antreprenoriale” ce a avut loc la Trieste, Italia, în perioada 18-20 octombrie 2011.
11. Informare cu privire la participarea d-lui Costinel Ristache ,vicepreşedinte la o vizită de studiu în Regiunea Ţara Bascilor din Spania, ce a avut loc în perioada 25-29 octombrie 2011.
12. Informare cu privire la participarea domnului Naidan Victor la o vizită de lucru la Stockolm(Suedia).
13. Informare cu privire la participarea unei delegaţii a Consiliului Judeţean Caraş-Severin la un atelier de lucru în cadrul proiectului IPA- Schimb de bune practici între administraţiile publice
14. Întrebări.Interpelări

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.