Copacul, cel mai bun prieten al soferului

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 16.08.2012 10:42 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

În data de 15.08.2012, la ora 13.25 poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Timiş au fost sesizaţi despre producerea unui accident pe strada Macilor, din Timişoara.


Deplasându-se la faţa locului au constatat că C. SAMIR, de 42 de ani, din Timişoara, a condus un autoturism pe strada mai sus menţionată, din direcţia străzii Bogdăneştilor spre strada Cloşca, iar la intersecţia cu strada Horia, nu a respectat semnificaţia indicatorului ,,CEDEAZĂ TRECEREA”, intrând în coliziune cu un alt autoturism condus de G. GHEORGHE, de 63 de ani, din aceeaşi localitate.
În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a pasagerei din autoturismul care circula regulamentar, G.A. FLORINA.
În aceeaşi zi, la ora 15.00, S.C. NELU, de 28 de ani, din Anina, judeţul Caraş-Severin a condus un autoturism pe DN 59, în afara localităţii Deta, iar la un moment dat, din cauza oboselii, a adormit la volan, părăsind partea carosabilă, lovindu-se de un trunchi de copac, după care s-a răsturnat într-un şanţ colector aflat la marginea şoselei.
În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a conducătorului auto şi a pasagerei din autoturism S. DAMARI, de 22 de ani, cu acelaşi domiciliu.
În ambele cazuri poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Timiş au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

 

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.