Copii intoxicati la un bazin de inot din Timisoara

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 21.05.2013 15:37 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Poliţiştii Secţiei 4 Timişoara efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii  infracţiunii de neglijenţă în serviciu, în urma unor sesizări depuse de către părinţii a trei minori, cu privire la o posibilă intoxicaţie a copiilor cu o substanţă existentă în apa unui bazin.    
La data de 20 mai a.c., poliţiştii Secţiei 4 Timişoara au fost sesizaţi de către B. Călin, de 41 de ani, din Timişoara despre faptul că fiica acestuia, de 13 ani, a suferit afecţiuni medicale, în urma unei posibile intoxicaţii cu o substanţă existentă în apă, după ce aceasta a luat cursuri de înot, în data de 16 mai a.c., la un bazin din Timişoara.
În cursul zilei de azi, alte două persoane s-au prezentat la sediul Secţiei 4 Timişoara, sesizând faptul că şi copii lor minori de 11, respectiv 10 ani, au suferit afecţiuni medicale (dureri de cap, erupţii cutanate, stări de greaţă) după ce în data de 13 mai a.c., au luat cursuri de înot la acelaşi bazin.
Cei trei părinţi suspectează că apa bazinului a fost contaminată în urma unor lucrări defectuoase, de dezinsecţie şi deratizare, efectuate de personal autorizat.
În urma sesizărilor depuse, poliţiştii efectuează cercetări, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de neglijenţă în serviciu, pentru a stabili cu exactitate circumstanţele producerii evenimentului.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.