Copil de 12 ani disparut la Giulvaz

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 02.11.2012 08:56 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Giulvăz - Poliţiştii efectuează verificări pentru depistarea unui minor dispărut de la domiciliu, în data de 31 octombrie a.c.
La data de 31 octombrie a.c.. poliţiştii Secţiei 4 Rurală Peciu Nou au fost sesizaţi cu privire la faptul că MUTRESCUL BOGDAN ALEXANDRU, în vârstă de 12 ani,

din localitatea Ivanda, a plecat de la domiciliu şi până în prezent nu a mai revenit.
Din verificări, a rezultat că minorul a mers la şcoala din localitatea Giulvăz în ziua respectivă, iar la finalizarea cursurilor a plecat cu microbuzul spre casă.
Când a revenit acasă de la serviciu, mama copilului a găsit telefonul mobil şi ghiozdanul acestuia în locuinţă, dar el era de negăsit.
Semnalmente: înălţime 150, 40-50 kg, robust, păr şaten, tuns scurt, ochi căprui şi nu prezintă semne particulare.
În momentul dispariţiei, minorul era îmbrăcat în pantaloni de trening, de culoare neagră cu două dungi albe pe lateral, geacă cu glugă neagră, la manşete cu doua dunguliţe roşii, posibil să poarte şi o veste de culoare galbenă, fiind încălţat cu pantofi sport albi, mărimea 39.
Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale vor continua cercetările pentru identificarea minorului şi predarea către părinţii săi.
Cei care pot furniza informaţii utile sunt rugaţi să apeleze serviciul de urgenţă 112.

***

În urma căutărilor efectuate pe raza comunei Giulvăz şi în municipiul Timişoara, în această dimineaţă s-a reuşit depistarea minorului de 12 ani, Mutrescul Bogdan, care era dispărut de la domiciliu din data de 31 octombrie a.c.
Băiatul a fost găsit de către poliţiştii Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Timişoara, în complexul staţiei CF Timişoara Nord.
Din verificări a rezultat că acesta şi-a petrecut noaptea în Gara de Nord şi a plecat de la domiciliu fără a avea intenţia de a ajunge într-un anumit loc.

 

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.