Copil de 4 ani ascuns sub o geaca la vama

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 17.01.2012 09:16 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Cenad - Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Cenad, judeţul Timiş, au depistat ieri doi cetăţeni români, soţ şi soţie, care încercau să scoată ilegal din ţară un minor, ascuns într-un autoturism, deoarece avea paşaportul şi declaraţia notarială expirate.
Ieri, în jurul orei 20.30, s-a prezentat pe sensul de ieşire din ţară, conducând un autoturism marca BMW, cetăţeanul român Ionică C., în vârstă de 51 ani, însoţit de soţia sa, Paulina R., în vârstă de 43 de ani, ambii domiciliaţi în judeţul Timiş.
Cu ocazia controlului specific, poliţiştii de frontieră au descoperit pe bancheta din spate a autoturismului, ascuns sub o geacă, un minor. În urma verificărilor s-a stabilit că acesta este nepotul celor doi, în vârstă de 4 ani, aceştia prezentând pentru minor un paşaport şi o declaraţie notarială expirate din anul 2008.
Cei doi au declarat că au recurs la această metodă doreau să ajungă în Franţa şi nu au mai avut timpul necesar pentru a obţine un document valabil.
În cauză a fost întocmită lucrare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de participaţie improprie la tentativă de trecere ilegală a frontierei.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.