Corso de la frontiera de vest

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 24.02.2012 15:58 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Poliţiştii din cadrul Sectoarelor Poliţiei de Frontieră Lunga şi Sânnicolau Mare au depistat în ultimele 24 de ore optsprezece persoane de origine afro-asiatică care au trecut ilegal frontiera cu Serbia sau au încercat să treacă frontiera cu Ungaria.

*Patrulele din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Sânnicolau Mare au depistat zece migranţi care au încercat să intre, respectiv să iasă ilegal din România.
În data de 23.02.2012, în jurul orei 10, au fost reţinuţi în apropierea liniei de frontieră şase cetăţeni algerieni, cu vârste cuprinse între 18 şi 29 de ani.
Spre seară, în jurul orei 19:00, au fost observaţi încercând să treacă linia de frontieră alţi trei cetăţeni afro-asiatici, fiind ulterior reţinuţi şi conduşi la sediul sectorului pentru verificări. S-a stabilit că este vorba despre trei cetăţeni marocani cu vârste cuprinse între 19 şi 38 de ani.
În această dimineaţă, în jurul orei 00:15, a mai fost reţinut şi un cetăţean din Kosovo, în vârstă de 27 de ani, care a fost observat trecând ilegal frontiera din Serbia în România.

*Poliţiştii din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Lunga au depistat în data de 23.02.2012 două grupuri de migranţi formate din opt persoane, care au trecut ilegal frontiera din Serbia în România.
În jurul orei 15:40, patru cetăţeni libieni, cu vârste cuprinse între 24 şi 44 de ani, au fost reţinuţi după ce au trecut peste câmp frontiera cu Republica Serbia.
Seara, în jurul orei 21, alţi patru afro-asiatici, de data aceasta cetăţeni algerieni, având vârste cuprinse între 23 şi 42 de ani, au fost depistaţi în timp ce treceau ilegal din Serbia în România.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.