Costin Tatuc, noul sef al Politiei din Timis

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 26.07.2012 14:51 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Prin Dispoziţia Inspectorului General, la data de 26 iulie 2012, la propunerea şefului Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, comisar-şef de poliţie Şimon Adrian Laurenţiu şi comisar-şef de poliţie Hagia Ioan, ambii având funcţia de adjuncţi ai şefului inspectoratului, au fost eliberaţi din funcţieşi numiţi în funcţii de conducere inferioare, la nivelul inspectoratului judeţean de poliţie. 

La data de 26 iulie 2012, prin Ordin al ministrului administraţiei şi internelor, comisar-şef de poliţie Bătrân Nicolae Dorin, la cererea acestuia, a fost eliberat din funcţia de inspector şef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad şi numit în funcţia de adjunct al şefului inspectoratului.
Prin Dispoziţia Inspectorului General, la data de 26 iulie 2012, comisar-şef de poliţie Dumbravă Adrian a fost eliberat din funcţia de adjunct al şefului Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Timiş şi numit într-o funcţie de conducere inferioară, la nivelul inspectoratului judeţean de poliţie.
La data de 26 iulie 2012, prin Ordin al ministrului administraţiei şi internelor, comisar-şef de poliţie Popescu Gheorghe, la cererea acestuia, a fost eliberat din funcţia de inspector şef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş şi numit în funcţia de adjunct al şefului inspectoratului.
Având în vedere situaţia nou creată, conducrea I.G.P.R. a formulat propuneri de împuternicire a unor ofiţeri cu funcţii de conducere din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.
Astfel, prin Ordin al ministrului administraţiei şi internelor, începând cu data de 26 iulie a.c., comisar-şef de poliţie Costache Aurelian, director adjunct al Direcţiei de Investigare a Fraudelor a fost împuternicit să îndeplinească atribuţiile funcţiei de inspector şef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad.
Cu aceeaşi dată, comisar-şef de poliţie Tătuc Costin, director adjunct al Direcţiei Rutiere, prin Ordin al ministrului administraţiei şi internelor, a fost împuternicit să îndeplinească atribuţiile funcţiei de inspector şef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.