Costul influentarii JUDECATORILOR la TIMISOARA - 25.000 euro!... Atat a cerut un URMARIT PENAL pentru TRAFIC de INFLUENTA

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 26.04.2017 19:35 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Serviciul Teritorial Timişoara au dispus efectuarea urmaririi penale şi reţinerea pentru 24 de ore, incepand cu data de 25 aprilie 2017, a suspecţilor ŢICA ANTON-DOREL şi MARUNŢELU ŞTEFAN cu privire la savarşirea infracţiunii de trafic de influenţa.

In ordonanţele procurorilor se arata ca, in cauza, exista aspecte din care rezulta suspiciunea rezonabila ce contureaza ca, in perioada februarie – aprilie 2017, suspecţii Ţica Dorel Anton şi Marunţelu Ştefan, in schimbul unei sume de bani neprecizate, au promis rudei unei persoane trimise in judecata pentru savarşirea unor fapte de corupţie (martor in cauza) ca-şi vor exercita influenţa asupra magistraţilor, in sensul inlocuirii masurii preventive şi obţinerii unei condamnari in regim suspensiv de executare faţa de aceasta din urma.

Costul influenţarii judecatorilor urma sa fie stabilit ulterior, dupa inlocuirea masurii arestarii preventive, suspectul Ţica Anton-Dorel declarandu-se de acord cu suma de 25.000 euro propusa de martor.

Suspecţilor Ţica Anton-Dorel şi Marunţelu Ştefan li s-au adus la cunoştinţa calitatea procesuala şi acuzaţiile, in conformitate cu prevederile art. 307 Cod de procedura penala.

Cei doi au fost prezentaţi la data de 26 aprilie 2017, la Curtea de Apel Timişoara, cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile. 

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.