Cresc chiriile la garaje. Vezi cat se va plati!...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 28.04.2013 14:23 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Proiectul de hotarare din 23.04.2013 al Consiliului Local privind modificarea şi stabilirea taxei de concesiune la contractele de concesiune pentru terenul aferent garajelor edificate pe terenul Municipiului Timişoara/Statului Român, contracte incheiate intre Municipiul Timisoara si proprietarii garajelor, va fi supus curând votului consilierilor locali.
Astfel, se va aproba nivelul taxei de concesiune pentru terenul aferent garajelor la valoarea de 26,10 lei/mp/an.
Totodată, pentru terenurile pe care sunt edificate garaje, pentru care nu s-a încheiat contract de concesiune şi pentru care se achită chirie în baza fişelor de calcul emise în baza H.C.L. nr.500/25.05.2008, s-a decis să se achite chirie la nivelul taxei de concesiune.
Preţul minim de pornire a licitaţiilor pentru terenul aferent garajelor care urmează să se edifice va porni de la 26,10 lei/mp./an, care se va indexa anual cu rata inflaţiei.
Taxele de concesiune pentru terenurile aferent garajelor, terenuri aflate în administrarea Municipiului Timisoara, se vor actualiza anual cu rata inflatiei, până la expirarea contractului.

În Municipiul Timişoara au fost edificate un număr de 5613 garaje pe terenul Municipiului Timişoara sau al Statului Român, fiind încheiate fişe de calcul sau contracte de concesiune, în baza cărora se achită taxă de concesiune stabilită în lei/mp/an prin Hotărâre a Consiliului Local.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.