Cresterea si descresterea vizibilitatii... elementului politienesc

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 22.02.2014 14:17 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Politistii timiseni au constatat 35 de infractiuni si au aplicat 780  de sanctiuni contraventionale.

Ieri, 21 februarie a.c., aproape 450 de politisti au actionat pe raza judetului Timis, in vederea prevenirii si combaterii faptelor antisociale, activitatilor infractionale, cresterea vizibilitatii elementului politienesc si reducerea riscului rutier.

Astfel, au fost organizate actiuni cu caracter preventiv-reactiv, la care au participat politisti de ordine publica, rutiera, investigatii criminale, investigarea fraudelor, politisti din cadrul Brigazii de Combatere a Crimei Organizate si Antidrog Timisoara, luptatori din cadrul Serviciului pentru Actiuni Speciale Timis si tehnicieni criminalisti.
Cu aceasta ocazie, politistii au actionat pentru depistarea, identificarea, cunoasterea si verificarea in evidentele politiei a persoanelor fara adapost, prevenirea si combaterea faptelor antisociale si evaziunii fiscale.
Totodata, politistii rutieri au desfasurat activitati in scopul prevenirii accidentelor rutiere produse pe fondul consumului de bauturi alcoolice ori produselor sau substantelor stupefiante.

In urma actiunilor, politistii au constatat 35 de infractiuni si au aplicat 780 de sanctiuni contraventionale pentru nerespectarea normelor rutiere, incalcarea prevederilor legale privind ordinea si linistea publica, precum si pentru activitati de comert ilicit.
Valoarea totala a sanctiunilor aplicate se ridica la peste 220.000 de lei.
Totodata, in urma controalelor efectuate, politistii au ridicat in vederea confiscarii bunuri in valoare de aproape 3000 de lei.
Politistii rutieri au retinut in vederea suspendarii 41 de permise de conducere si au retras 16 de certificate de inmatriculare.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.