Crima cu sexagenari pe Valea Almajului

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 02.08.2012 11:13 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Bozovici - În seara zilei de 25 iulie 2012, Secţia 6 de Poliţie Rurală Bozovici a fost sesizată prin apelul unic de urgenţă 112 cu privire la faptul că pe drumul care face legătura între localităţile Şopotul Nou şi Valea Răchitei este decedată o femeie din Şopotu Nou.
Echipa operativă constituită la nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin, însoţită de medicul legist au identificat cadavrul, o femeie în vârstă de 60 ani, care la o examinare sumară prezenta urme de violenţă la nivelul feţei, capului şi umărului stâng.
În urma necropsiei efectuate s-a constatat că moartea femeii a fost violentă, prin urmare, s-a întocmit un dosar de cercetare penală, iniţial faţă de un autor necunoscut.
Investigaţiile efectuate cu operativitate de echipa de cercetare sub coordonarea procurorului au condus la identificarea suspectului comiterii infracţiunii, acesta fiind soţul femeii, B.PAVEL, de 61 ani, care pe fondul unei altercaţii i-a aplicat victimei mai multe lovituri cu palmele şi corpuri contondente, lovituri ce i-au provocat decesul.
Bărbatul a fost reţinut pe o perioadă de 24 de ore, iar în urma prezentării instanţei de judecată acesta a fost arestat preventiv pentru 29 de zile fiind cercetat pentru infracţiunea de omor.

***

Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpatul BALAURE PAVEL sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor calificat. Totodată, aceştia au solicitat instanţei de judecată arestarea preventivă a inculpatului.
Magistraţii Tribunalului Caraş-Severin au admis cererea procurorilor şi au dispus emiterea unui mandat de arestare preventivă pe numele inculpatului, pentru o perioadă de 29 de zile.
Din probatoriul administrat în cauză, până la acest moment al urmăririi penale, a rezultat următoarea situaţie de fapt:
În seara zilei de 25.07.2012, pe fondul unui conflict spontan, inculpatul i-a aplicat victimei B.F. (soţia sa) mai multe lovituri cu o bucată de lemn, precum şi cu pumnii, agresiuni în urma cărora victima a decedat.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.