Crima din cocina de porci

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 27.12.2011 12:34 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timisoara - Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş au dispus, prin rechizitoriu, trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a inculpatului ANTOHI MIHAI sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhăriecare a avut ca urmare moartea victimei.

Probatoriul administrat în cauză pe parcursul urmăririi penale a relevat următoarea situaţie de fapt:

În seara zilei de 10.10.2011, în timp ce se afla la o microfermă de oi din judeţul Timiş, pe fondul consumului de alcool, inculpatul Antohi Mihai a lovit-o cu palma pe victima M.A. care a căzut la podea, după care i-a aplicat mai multe lovituri cu un par în cap, iar apoi a prins-o de gât cu un laţ ce servea la legarea baloţilor de paie şi a tras-o către cocina de porci, unde victima a şi fost găsită.

Apoi inculpatul s-a întors în casă de unde a luat un telefon de pe masă, o sticlă de vin şi una de coniac, după care a plecat cu trenul la Timişoara.

Raportul medico-legal întocmit în cauză, a concluzionat că moartea victimei M.A. a fost de natură violentă şi s-a datorat traumatismului cranio-facial sever (cu fracturi multiple de neuro şi viscerocraniu) în cadrul unui politraumatism şi asfixiei mecanice prin strangulare. Pe cap, trunchi şi membre, victima a prezentat multiple semne de violenţă care pot data din data de 10.10.2011 şi pot fi rezultatul lovirii directe şi repetate cu un corp alungit (par, bâtă); prezintă fractură de cubitus drept, ceea ce constituie leziune tipică de autoapărare; moartea datează din 10.10.2011.

Dosarul a fost trimis, spre soluţionare, Tribunalului Timiş.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.