Criminal... cu efect intarziat

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 21.02.2013 12:08 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale l-au depistat raza localităţii Remetea Pogănici, judeţul Caraş Severin, pe Costică P. de 32 de ani, din comuna Puieşti, judeţul Vaslui, suspectat de comiterea infracţiunii de loviri cauzatoare de moarte.
În fapt, la data de 18.09.2012, suspectul i-a aplicat lui D. Ştefan, de 70 de ani, mai multe lovituri în zona feţei, fapt pentru care i-a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire.
Ulterior, victima a fost internată la Spitalul Judeţean, acuzând dureri în zona capului, iar la data de 06.12.2012 aceasta a decedat.
Încadrarea juridică a faptei a fost schimbată, cercetările fiind preluate de către poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, care în cursul zilei de ieri l-au depistat pe suspect.
Bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş cu propunere de arestare preventivă, instanţa emiţând pe numele său un mandat pe o perioadă de 29 de zile.
P. Costică a fost depus în arestul I.P.J. Timiş.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.