Criminalul de la Ferrara, gasit la Dudestii Noi

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 12.09.2012 11:17 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Poliţiştii din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale în colaborare cu un ataşat al Afacerilor Interne la Milano şi un ataşat al Republicii Italia la Bucureşti au reuşit identificare unui suspect de omor săvârşit în Italia.

P.I. Marian, de 28 de ani, din comuna Dudeştii Noi, a fost dat în urmărire internaţională de către autorităţile italiene, Tribunalul din Ferrara emiţând pe numele suspectului un mandat european de arestare în luna mai 2012 sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor deosebit de grav.
În data de 03/04.05.a.c. persoana în cauză l-a lovit pe S. Luciano, cetăţean italian, cu un obiect contondent în zona capului, în scopul jafului, lovitură care i-a cauzat victimei decesul.
Suspectul a fost depistat în cursul dimineţii pe raza comunei de domiciliu şi a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timişoara cu propunere de arestare preventivă.
***
Un bărbat de 74 de ani, Luciano Spadari, a fost găsit mort în pepiniera de pe proprietatea lui din San Giuseppe di Comacchio, lângă localitatea italiană Ferrara. Victima a fost ucisă cu o piatră şi, probabil, o bucată de lemn. Cel care i-a găsit cadavrul a fost fratele victimei, care nu a auzit nimic de el şi s-a dus să-l caute.
Victima, conform rapoartelor, a lucrat şi a trăit în linişte, după separarea de soţie. Trupul i-a fost găsit în grădină, ascuns printre copaci, într-o baltă de sânge şi cu craniul zdrobit de lovituri.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.