Criminalul Hary a fost gasit in Madrid

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 08.10.2012 16:50 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale au reuşit identificarea unei persoane suspectate de comiterea unei tentative de omor calificat.
În data de 09.12.2011. în jurul orei 5, O. Hary, de 27 de ani, din Timişoara, se afla în faţa unui local situat pe Calea Lugojului, iar la un moment dat, în urma unei altercaţii, a folosit arma de foc, trăgând în direcţia persoanei vătămate, C. M. Florin.
Suspectul a fugit în momentul în care poliţiştii au ajuns la faţa locului, fiind urmărit de aceştia până la intrarea într-o pădure, unde a reuşit să se facă nevăzut.
În urma sa, a abandonat pistolul, care a fost găsit de poliţişti şi ridicat în vederea efectuării constatării tehnico-ştiinţific-balistice.
În data de 19.06.2012, Tribunalul Timiş a emis pe numele suspectului un mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile, pentru comiterea infracţiunii de tentativă de omor calificat.
Întrucât persoana în cauza s-a sustras urmăririi penale, părăsind ţara, a fost dat în urmărire internaţională, fiind depistat pe teritoriul Spaniei, în Madrid.
Suspectul a fost introdus în arestul I.P.J. Timiş.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.