Cristian Busoi: Nu exista ministri acuzati de coruptie

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 05.02.2013 14:59 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Eurodeputatul PNL Cristian Buşoi a adus în discuţie, în plenul Parlamentului European, raportul Comisiei Europene în ce priveşte progresele României în cadrul MCV.

Eurodeputatul liberal s-a arătat indignat de referinţa la cei trei miniştri acuzaţi de corupţie, informaţie eronată din punctul lui de vedere.
"Nu există trei miniştri acuzaţi de corupţie, nici măcar doi, cum a revenit Comisia Europeană, niciunul din cei doi nu sunt acuzaţi de corupţie, sunt alte acuzaţii, neconfirmate de justiţie", a declarat Cristian Buşoi în plenul Parlamentului European.
Cristian Buşoi este de părere că cei care au scris raportul ar trebui să ştie că CSM e o instituţie independentă de acţiunea politică sau guvernamentală şi să ia în considerare faptul că ANI nu dă sentinţe irevocabile, ci doar decizii administrative, care pot fi confirmate sau infirmate de justiţie.
S-a referit şi la criticile legate de imunitatea parlamentarilor, atrăgând atenţia asupra faptului că în România, aceasta e mult mai puţin protectoare decât în cele mai multe ţări europene...

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.