Cu cat se mai vand comprimatele ECSTASY pe strazile din TIMISOARA?...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 16.02.2018 19:09 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Procurorii  Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism – Biroul Teritorial Arad au dispus retinerea pentru o perioada de 24 de ore a inculpatilor  CREŢAN MIHAI-ALEXANDRU, MIHAI CATALIN-VASILE, RAIN IOAN-MATEI si  GABOREANU ALEXANDRA-MARIA,  pentru savarşirea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat, trafic internaţional de droguri de risc şi mare risc in forma continuata si trafic ilicit de droguri de risc şi mare risc, in forma continuata.

   In cauza exista suspiciunea rezonabila ca, in cursul anului 2017, inculpaţii MIHAI CATALIN-VASILE, RAIN IOAN-MATEI, CREŢAN MIHAI-ALEXANDRU şi GABOREANU ALEXANDRA-MARIA au constituit un grup infracţional organizat, avand ca scop traficarea de droguri de risc şi mare risc pe zona de vest a Romaniei.
S-a retinut ca inculpatul CREŢAN MIHAI-ALEXANDRU a cumparat in mod repetat droguri de risc (cannabis) şi mare risc (MDMA) din Olanda, introducandu-le in ţara, dupa care, cu ajutorul inculpaţilor MIHAI CATALIN-VASILE, RAIN IOAN-MATEI şi GÂBOREANU ALEXANDRA-MARIA, le-a vandut consumatorilor.

   In data de 23.01.2018, in mun. Timişoara, inculpatul RAIN IOAN MATEI a vandut 50 comprimate ecstasy la preţul de 1750 lei, la tranzacţie participand şi inculpata GABOREANU ALEXANDRA-MARIA.

   In data de 15.02.2018, in mun. Timişoara, inculpatul RAIN IOAN MATEI  a fost prins in flagrant in timp ce oferea spre comercializare 250 comprimate ecstasy, la preţul de 7500 lei.

   Cu ocazia percheziţiei corporale efectuate asupra inculpatului RAIN IOAN-MATEI au mai fost gasite 240 comprimate ecstasy, iar  asupra inculpatului CREŢAN MIHAI-ALEXANDRU au fost gasite 2 comprimate ecstasy.

   De asemenea, cu ocazia percheziţiile domiciliare au fost gasite si ridicate 4535 comprimate ecstasy şi 202 grame cannabis (masa bruta),  in valoare de aproximativ 263.850 de lei.

   Inculpatii au fost prezentati Tribunalului Arad cu propunere de arestare preventiva pentru o perioada de  30 de zile.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.