Cuibul (de talibani liberali) lui Cornel Petroman

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 17.02.2014 15:54 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Nici nu s-a incheiat bine scandalul cu profesoara de religie, de la Şcoala Gimnaziala nr. 19 „Avram Iancu” din Timişoara, care ameninţa cu flacarile iadului de la copii pana la parinţii care nu se supun consumului de agheasma pe scara industriala, ca Timişoara s-a trezit sub un alt scandal, iscat tot de o faţa bisericeasca.
Astfel, la 2 februarie 2014, o sursa anonima a postat de Youtube un filmuleţ in care un preot şi profesor la seminarul teologic ortodox din Timişoara face remarci rasiste, in timpul orei de religie, despre ţigani şi evrei.Este vorba de preotul paroh de la Biserica Ortodoxa din Mehala, Andrei Lehaci, care a fost filmat cu ceva vreme in urma, pe cand preda la Liceul Pedagogic Carmen Sylva din Timisoara.
Trimisul Domnului din Mehala le-a spus elevilor, printre altele, ca "Daca i-as vedea la semafor, as trece cu masina inainte si inapoi” (despre ţigani) sau „Ma, daca Antonescu a facut un lucru bun, a facut ca i-a exterminat” (despre evrei)...

Scandalul cu  flacarile iadului de la Şcoala Gimnaziala nr. 19 „Avram Iancu” din Timişoara şi cel cu remarcile rasiste ale preotului Andrei Lehaci au nişte puncte comune.
Este vorba de Biserica Ortodoxa din Mehala, Liceul Pedagogic "Carmen Sylva" din Timisoara şi inspectorul general şcolar al judeţului Timiş, Cornel Petroman.

Profesoara de religie Eliza Rada de la Şcoala Gimnaziala nr. 19 „Avram Iancu” din Timişoara, cea cu flacarile iadului şi tratamentul naturist cu agheasma, i-a dus pe copii tot la Biserica Ortodoxa din Mehala.
Aceeaşi biserica unde binecuvanteaza zi de zi parohul Andrei Lehaci, cel care ar trece cu maşina peste ţigani la semafor, inainte şi inapoi.
Preotul Andrei Lehaci care a predat la Liceul Pedagogic "Carmen Sylva" din Timisoara, unde a predat şi preda şi Claudia Tatiana Muntean, care este şi director la Scoala Gimnaziala Nr. 19 "Avram Iancu".

Şi daca se intreaba cineva de ce se intampla aşa ceva in Timişoara şi de ce Inspectoratul Scolar Judetean Timis nu numai ca doarme, dar ii face şi mincinoşi pe parinţii care au avut curaj sa ridice vocea şi sa faca plangere, raspunsul este simplu.
Cat n-a fost inspector general şcolar, Cornel Petroman a fost director la acelaşi ... Liceu Pedagogic Carmen Sylva din Timisoara.
Şi inainte de 1989, cand inspectorul general şcolar adjunct comunist Cornel Petroman le scotea biserica din cap elevilor din judeţul Timiş, pana in 2014, cand inspectorul general şcolar liberal Cornel Petroman le baga biserica pe gat tot elevilor din judeţul Timiş...

Citeşte şi...

Cine a fost inspector general scolar al judetului Timis pe vremea lui Ceausescu?

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.