Cum a plagiat Consiliul Judetean Timis de la Asociatia Judeteana de Turism Mures

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 18.03.2014 23:06 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timisoara - Consiliul Judeţean Timiş a intocmit şi va vota proiectul de hotarare privind aprobarea actului constitutiv si statutul cadru al „Asociaţiei pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului Timis – APDT Timis”.

Asociaţia pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului in Judeţul Timis - APDT va avea drept scop promovarea potenţialului turistic, cultural, a punctelor de atracţie turistica existente in judeţul Timis si zona Banatului, atat in ţara, cat si in strainatate, prin cresterea fluxului turistic si asigurarea unei interacţiuni armonioase intre sectorul turistic si factorii de ordin social si de mediu.

Asociaţia va cuprinde, pe langa Consiliul Judetean Timiş şi oraşele Buzias, Ciacova, Deta, Faget, Gataia, Jimbolia, Recas, şi vreo 26 de comune (Balinţ, Birda, Barna, Bogda, Boldur, Cenad, Cheveresu Mare, Comlosu Mare, Curtea, Dumbraviţa, Fardea, Gavojdia, Giarmata, Giroc, Gottlob, Jebel, Margina, Manastiur, Mosniţa Noua, Nadrag, Pesac, Pietroasa, Sanandrei, Tomesti, Traian Vuia şi Victor Vlad Delamarina).

Ma rog, daca tot va fi o Asociaţie pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului in judeţul Timiş, este greu de inţeles de ce unele comune pot face parte din asociaţie şi altele nu...
Dar asta e alta problema...
Amuzant şi definitoriu pentru profesionalismul care s-a instalat la Consiliul Judeţean Timiş de cand a venit ca preşedinte Titu Bojin, liderul PSD Timiş, este faptul ca actul constitutiv şi statutul asociaţiei a fost plagiat, pardon, copiat, dupa statutul Asociaţiei Judeţene de Turism Mureş.
L-au mai scurtat, e adevarat, ca statutul mureşenilor are vreo 51 de articole, in vreme ce statutul Asociaţiei pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului Timiş a fost redus doar la 28 de articole.
Numai ca nici aşa redus la 28 de articole şi tot nu s-a reuşit sa-l citeasca pe tot nimeni de la Consiliul Judeţean Timiş.
Aşa ca in actul constitutiv al Asociaţiei pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului Timiş care urmeaza sa fie votat la Consiliul Judeţean Timiş figureaza de trei ori (!!!) titulatura... Asociaţiei Judeţene de Turism Mureş!
Acum, tot atat de adevarat este ca un statut este aproape standard şi nu poate cuprinde foarte multe elemente noi.
Numai ca intrebarea este cum poate ajunge la vot in plenul Consiliul Judeţean Timiş, şi poate chiar votat, ca oricum nu-l mai citeşte nimeni, un text cu asemenea greşeli de redactare, care va deveni şi un text oficializat?...

Cum se vede, naravul PSD-ului, de la Victor Ponta in jos, a ajuns o profesie de baza...

Documente atasate

Unele documente sunt in format PDF si pot fi citite cu ajutorul Adobe Acrobat Reader. Daca nu il aveti il puteti descarca gratuit de pe site-ul oficial Adobe

 
 
 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.