Cum ajungi analist de resurse umane?

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 07.03.2013 13:08 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Pentru cei care doresc să-şi mărească şansele găsirii unui loc de muncă, să se specializeze sau să se reorienteze în carieră, IntegraHR din Cluj-Napoca organizează pentru timişoreni, în perioada 5-14 aprilie, un curs de specializare pentru ocupaţia de Analist Resurse Umane (singurul din Timişoara), acreditat de Ministerul Muncii şi ANC (fostul CNFPA).
Cu ajutorul certificatului obţinut, participanţii vor putea să profeseze în domeniul Resurselor Umane, activitate necesară în orice organizaţie.
Cursurile se vor desfăşura pe parcursul a două weekend-uri consecutive şi o vineri după-amiaza (40 ore - 5 aprilie, între orele 17.00-20.00; 6-7 aprilie şi 13-14 aprilie, între orele 09-18.00), la Centrul de Studii şi Cercetări Psihologice, Str. Paris nr.1, Timişoara.
Cursul este construit în proporţie de 70% practic şi 30% teoretic, iar temele studiate în cadrul cursului sunt Analiza Muncii şi realizarea fişelor de post (activitatea de baza din domeniul resurselor umane), Recrutare şi Selecţie (procesul complet, de la promovarea postului până la angajarea candidatului potrivit), Planul de Integrare în organizaţie a noului angajat.
Costul cursuului este de 650 lei (poate fi plătit şi în rate până la finalizarea cursului) şi se poate beneficia de 50 de lei reducere dacă cursantul mai recomandă o persoană care să se înscrie la curs.
Documentele necesare pentru înscriere sunt o copie după diploma de Bacalaureat şi o copie după Cartea de identitate, până la 1 aprilie 2013.
Pentru mai multe informaţii, pentru solicitarea programei cursului sau pentru înscrieri (www.integrahr.ro) se poate contacta şi la cursuri@integrahr.ro sau la numarul de telefon 0723.212.508.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.