Cum arata o... Picatura din Ecoul Vietii?

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 15.05.2014 18:53 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Sambata, 17 mai 2014, la Casa Tineretului, Andreea Hoştinaru va debuta in faţa publicului, odata cu lansarea carţii intitulate “Picatura din Ecoul Vietii“.
Lansarea de carte se va desfaşura de la ora 15, in sala de expoziţie din rotonda de la parterul Casei Tineretului din Timişoara.

Pentru cine este ocupat sambata, o poate intalni pe Andreea Hoştinaru şi duminica, 18 mai 2014, de la ora 12,20, tot la Casa Tineretului, in sala mica de conferinţe (cu intrare din exterior).

”Daca ar trebui sa dam un nume vietii, cu totii ne-am bloca in conceptul de abundenta. Aceasta lume este saraca doar in ochii ignorantului. In momentul in care sufletul, prin procesul de meditatie asupra vietii, a mediului inconjurator, ajunge dintr-o forma lipsita de echilibru la una etica si echilibrata, echivaleaza descoperirile lui din analiza vietii” - spune Andreea Hostinaru in ”Picatura din ecoul vietii”.

Andreea Hostinaru este artist plastic si designer de interior si a terminat facultatea de arte si design in cadrul universitatii Tibiscus.
A venit pe lume in primavara anulului 1985, s-a nascut si a crescut in Timisoara.
A participat la numeroase cursuri de creatie publicitara cu artisti straini, de unde a invatat sa vada si sa inteleaga lucrurile si dintr-o alta perspectiva decat cea cu care a fost indoctrinata in tara natala.
Si daca s-a nascut intr-o primavara, tot intr-o primavara, dar cea a anului 2014, Andreea Hostinaru a debutat editorial cu o carte intitulata ”Picatura din ecoul vietii”...

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.