Cum arata Sahara vazuta de la Timisoara

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 16.05.2014 19:00 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Laurentiu Iosif si Csaba Teleki expun fotografii din seria „Hoinari in Maroc” pe simezele Papillon Cafe (str. Regimentul 5 Vanatori nr. 8, Timisoara).
Cei doi hoinari pasionati de fotografie va invita sa gustati din savoarea Marocului, asa cum au vazut-o ei, la o intalnire informala, sambata, 17 mai, intre orele 18.00 - 20.00.
Expozitia va sta pe simeze in perioada 17 mai – 12 iunie 2014.

“Cand ai pasiunea fotografiei combinata cu dragostea pentru calatorie si se iveste ocazia sa faci o tura fotografica in Maroc, nu mai stai pe ganduri, te apuci de bagaje. Asa am facut si noi doi, Laurentiu si Csaba, ne-am facut bagajele si am plecat la drum spre Africa. De-a lungul expeditiei, am simtit si am gustat aromele autohtone din Jemaa el fna, piata mare din Marrakesh, am vizitat sate uitate de lume in Muntii Atlas. Am ramas impresionati de cetatea din Ait Ben Haddou, unde am avut ocazia sa-l ascultam pe Hussein, cantand la chitara. Calatoria noastra a continuat spre Sahara, o continua sursa de inspiratie fotografica. Am intalnit familii de nomazi, traind in mijlocul desertului, si nu in ultimul rand, multi oameni veseli”.

„Pasiunea mea pentru fotografie a inceput in urma cu doi ani  cand am absolvit cursul de Fotografie din cadrul Fundatiei Rubin, cu ajutorul carora am reusit sa trec aparatul pe modul manual. De atunci am participat la numeroase workshop-uri si ture foto in tara si in strainatate” - spune Laurentiu Iosif.
Csaba Teleki este membru al AAFRO si a mai multor cluburi de fotografie din Romania si de peste hotare si este absolvent al cursului de fotografie al Fundatiei Rubin.
Csaba a participat la numeroase expozitii si saloane si este castigator la mai multe concursuri nationale.
Portofoliul cuprinde preponderent fotografie de calatorie, fotografie de strada, fotojurnalism rural si fotopoetica.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.