Cum arata un meniu de sarbatoare la Spitalul Judetean?

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 21.12.2012 16:19 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Incepand de vineri, 21 decembrie, pana in data de 26 decembrie, ambulatoriul de specialitate de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Timişoara va fi inchis, urmand ca in zilele de 27 si 28 decembrie programul de lucru sa fie normal.
De asemenea, în perioada 29 decembrie 2012 – 2 ianuarie 2013, ambulatoriul va fi inchis.
Pe perioada zileleor libere, se va lucra in regim de garda in clinicile SCJUT, iar la UPU, asistenta medicala va fi asigurata permanent, programul fiind unul normal, in ture de 12 ore.

Bolnavii care vor ramane internati la SCJUT pe perioada sarbatorilor de iarna, in data de 25 decembrie si 1 ianuarie 2013 vor avea parte de un meniu de sarbatoare.
Pentru pacientii care nu au restrictii alimentare impuse de medici se va pregati (psihici, lauze, insotitori): ceai cu lamaie, margarina, gem si toba(Mic Dejun), Ciorba taraneasca, sarmale in foi de varza, mamaliga si cozonac(Pranz), Carne de pasare cu sos de rosii, mamaliga si ceai(Cina).
Pentru pacientii care au restrictii alimentare din meniul de dimineata se va elimina toba, iar la pranz vor primi ciorba taraneasca si carne de pasare cu piure de cartofi.
Se vor pregati aproximativ 600 de portii de mancare.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.