Cum au furat 6 romani 371 de biciclete din Belgia?....

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 21.04.2015 13:19 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Poliţiştii din Arad şi procurorii D.I.I.C.O.T. au efectuat 11 percheziţii domiciliare la membrii unui grup infracţional banuit ca ar fi sustras aproape 400 de biciclete dintr-un depozit din Belgia.

La data de 17 aprilie a.c., poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad şi procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Arad au efectuat 11 perchezitii domiciliare, pe raza judeţelor Arad, Alba, Botosani si Suceava, la membrii unui grup infractional organizat, format din cetateni romani, specializat in comiterea unor infractiuni de furt, pe teritoriul statelor membre ale U.E..
Din cercetari a reieşit ca, la inceputul lunii martie 2015, şase barbaţi ar fi constituit un grup infractional organizat in scopul comiterii unor infractiuni contra patrimoniului, la care ar fi aderat alte cinci persoane.

In noaptea de 28 spre 29 martie a.c., cei in cauza, mascati, prin efractie si escaladare, ar fi patruns intr-un depozit din localitatea Aubange – Belgia, de unde ar fi sustras 371 de biciclete, in valoare totala de peste 620.000 de euro.
La sediul D.I.I.C.O.T. – B.T. Arad, au fost conduse 8 persoane, in vederea audierii.
In urma percheziţiilor, au fost recuperate 235 de biciclete, precum si alte bunuri provenite din activitati infractionale.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.