Cum isi bate joc PSD Timis de Constantin Brancusi, de limba romana si de Politehnica Timisoara

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 21.09.2015 13:51 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

”Azi am primit o diploma de la Asociatia Culturala Constantin Brancusi .Nu stiu daca merit cuvintele scrise pe diploma ,dar stiu ca sunt mandra ca am primit aceasta onoranta diploma si ca o pretuiesc.Va multumesc dragi iubitori ai culturii,membri ai asociatiei” - spune europarlamentarul Grapini Maria pe pagina personala de facebook.
Problema este ca ”diploma de excelenţa” se datoreaza, printre altele, pentru ”promovarea limbii romane, a culturii şi spiritualitaţii naţionale”....
Ori, europarlamentarul a devenit in ultimul timp un simbol al greşelilor gramaticale şi un reper de neurmat atunci cand vine vorba de exprimarea corecta in limba romana.

Greselile gramaticale ale Mariei Grapini au devenit sursa de inspiratie pentru tinerii programatori.
Un programator roman a inventat chiar GRAPINEZA pentru politicienii cu probleme de exprimare şi inţelegere a limbii romane.
Asa ca a creat site-ul denumit sugestiv - grapinizer (grapinaizer), care transforma un text scris corect, din romana in asa-numita „grapineza"...

Pentru cine nu ştie, insa, Asociaţia Culturala Constantin Brancuşi il are ca preşedinte pe Horia Ciocarlie, fostul prefect al judetului Timis (2001 – 2004), adica pe unul dintre PSD-iştii de elita ai judeţului Timiş.
Horia Ciocarlie este şi decan al Facultatii de Automatica si Calculatoare la Universitatea Politehnica din Timişoara...

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.