Cum pot scadea costurile cu energia?

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 25.02.2015 17:34 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Costurile cu energia ar putea scadea pentru marii consumatori industriali, administratiile publice sau fimele private din Banat.

Cele mai noi solutii si proiecte din domeniul energiei regenerabile vor fi prezentate in cadrul  conferinţei EFICIENŢA ENERGETICA – COST SAU OPORTUNITATE?.
Evenimentul va avea loc in data de 26 februarie 2015, la North Star Resort Timisoara, de la ora 10.30 (se adreseaza marilor consumatori industriali, firmelor din Banat) şi, respectiv, in data de 27 februarie 2015, in Sala Multifuncţionala a Palatului Administrativ, de la ora 10:30 (se adreseaza administraţiilor publice din zona de vest a ţarii).
Vor fi prezentate proiecte, dar si oportunitati de finantare, prin care potentialii beneficiari pot deveni deveni independenti energetic (total sau partial), producand  energie, realizand importante  economii sau beneficiind de stimulente financiare si fiscale.

Organizat de SC Vittor Energy Group Timişoara si Asociaţia pentru Managementul Energiei Timis, evenimentul va reuni membri ai Parlamentului Romaniei, experti din domeniul energiei regenerabile, beneficiari, reprezentanti ai unor companii publice si private, autoritati locale, precum si reprezentanti ai unor institutii financiare precum BERD si BEI.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.