Cum sa consumi energie electrica mai putina?

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 06.12.2012 22:11 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş în parteneriat cu Regos Vest organizează în data de 11 decembrie 2012, între orele 9.30 - 12.00, în Sala Timiş a Centrului Regional de Afaceri al CCIAT din B-dul Eroilor de la Tisa nr. 22, un seminar tehnic la care se vor prezenta soluţii pentru reducerea costurilor energetice prin economisirea energiei pentru iluminat şi soluţii de protecţie la îngheţ.
Economisirea energiei consumată cu iluminatul – dispozitiv ce reduce consumul în hale, hoteluri şi iluminat public.
Pentru a economisi energia consumată se propune reducerea tensiunii de alimentare a becurilor până la o anumită limită, în funcţie de tipul becului. Sistemul permite reducerea tensiunii de până la 175 V şi o economisire de 40% a consumului în timpul orelor în care nu este nevoie de a menţine o luminozitate de 100%.
Protecţia clădirilor la îngheţ – sisteme de degivrare pentru acoperişuri, ţevi, jgheaburi, burlane.
Aceasta este o soluţie permanentă şi complet automatizată ce vine în evitarea problemelor create de anotimpul rece. Toate produsele sunt caracterizate de o maximă flexibilitate, astfel încât pot fi folosite pentru o gamă largă de materiale de acoperire: asfalt, beton, plăci ceramice, pavele şi chiar iarbă. Sistemele pentru protejarea împotriva gheţii şi zăpezii se montează în zone precum: acoperişuri, jgheburi şi burlane, parcări, rampe auto, poduri, pasaje, trasee circulabile, terenuri sportive, trepte, antene, sisteme de conducte.
Participarea la eveniment este gratuită.
Informaţii suplimentare la tel. 0256-490771/2, 0374160.944 sau email: lbarbu@cciat.ro, Laura Barbu – consultant cameral.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.