Cum se acceseaza linii de credit pentru capital de lucru de maximum 5 milioane lei?

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 22.06.2014 16:02 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultura Timiş, in colaborare cu Fondul Naţional de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri (FNGCIMM SA – IFN) – Fondul Local de Garantare Craiova, organizeaza marţi, 24 iunie 2014, intre orele 11 – 12.30, in Sala C.E.D.O. a sediului CCIAT din Piaţa Victoriei nr.3, seminarul de informare in domeniul antreprenoriatului Programul de garantare a creditelor pentru intreprinderi mici si mijlocii -  aprobat prin O.U.G.  nr. 92/2013.

Seminarul se adreseaza tuturor antreprenorilor care propun un proiect viabil, dar care nu au suficiente garanţii proprii.
Programul le ofera acestora posibilitatea sa acceseze linii de credit pentru capital de lucru in valoare de maximum 5 milioane lei/IMM, garantate de stat prin FNGCIMM SA – IFN, in procentaj de maximum 50% din valoarea finantarii, exceptand dobanzile, comisioanele si spezele bancare, pe o perioada de cel mult 24 de luni, cu posibilitatea prelungirii cu pana la 12 luni.

FNGCIMM SA – IFN este o institutie financiara nebancara, cu capital de risc, avand ca unic actionar statul roman, prin Ministerul Finantelor Publice (MFP) ce functioneaza dupa reguli si principii europene si se afla sub supravegherea prudentiala a Bancii Nationale a Romaniei (BNR).
Este o instituţie financiara specializata care asigura accesul societaţilor comerciale la finanţari prin garantarea creditelor acordate de banci. Pe langa activitatea de garantare a IMM-urilor, institutia a derulat dar şi iniţiat in bune condiţii o serie de programe de guvernamentale, cel mai reprezentativ dintre acestea fiind Programul „Prima Casa”.
In cadrul evenimentului, vor fi prezentate facilitaţile de garantare şi efectele Programului de garantare a creditelor pentru intreprinderi mici si mijlocii asupra nivelului creditarii mediului de afaceri.

Experti vor oferi raspunsuri rapide, complete şi profesioniste solicitarilor financiare ale firmelor, dupa cum urmeaza: Gheorghe LAPADAT, Director General, Fondul Local de Garantare Craiova, Ioana MÂRZA, Director Marfin Bank Romania SA, Sucursala Timişoara, Corneliu PERIANU, Director Marfin Bank RomaniaSA, Sucursala Timişoara, Petru–Eugen OPRIŞ, Director Regional Regiunea Banat, Unicredit Ţiriac Bank, Daniela BAN, Director SucursalaTimişoara, Unicredit Ţiriac Bank, Alina COCOŞILA, Director SucursalaTimişoara, Unicredit Ţiriac Bank, Rodica RÂMNEANŢU, analist financiar, Fondul Local de Garantare Craiova.
Participarea firmelor este gratuita.
Informatii suplimentare la tel. 0256-490771/2, 0374169917, e-mail: atrulea@cciat.ro, Alexandra Trulea – consultant cameral.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.