Cum se previn sanctiunile aplicand legislatia europeana?

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 19.06.2012 20:00 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş în colaborare cu Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor, Direcţia de Sănătate Publică şi Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorului organizează în data de 28 iunie 2012,cu începere de la ora 11, în Sala Timiş a Centrului Regional de Afaceri al CCIAT din Bd. Eroilor de la Tisa nr.22, un seminar-dezbatere cu tema „Cum să prevenim sancţiunile aplicând legislaţia europeană?”.
Agenda evenimentului cuprinde Condiţii de comercializare – Riscuri privind abaterile de la normele sanitar – veterinare şi pentru siguranţa alimentelor (Adrian POPA, Director Executiv DSVSA Timiş), Neutralizarea deşeurilor de origine animală, sisteme de gestionare a deşeurilor de origine animală (Dr. Viorel BANDA, Şef Birou DSVSA Timiş), Aspecte legislative în domeniul sănătăţii publice. Legea fumatului (Dr. Viorica DUMITRU, Director adjunct DSP Timiş), Combaterea practicilor incorecte ale comercianţilor în relaţia cu consumatorii şi armonizarea reglementărilor cu legislaţia europeană privind protectia consumatorilor (Marinela ILIAŞ, Comisar Şef CJPC Timiş).
Seminarul este structurat în sesiuni interactive de întrebări şi răspunsuri, dezbateri practice, în domenii care evoluează permanent, pentru a permite agenţilor economici o mai bună înţelegere a legislaţiei şi care oferă posibilitatea de a identifica şi a soluţiona diferite problematici cu care mediul de afaceri se confruntă.
Informaţii suplimentare şi înscrieri de participare la tel. 0374160949, 0256/490.771/2, e-mail: rafaela.colban@cciat.ro, Rafaela Colban, consilier DRE.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.