Cum se spala SERBIA pe maini de IMIGRANTI? Inca o gasca de PAKISTANEZI a ajuns in ROMANIA...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 06.03.2017 15:32 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Lunga au depistat in zona de competenta 4 cetateni din Pakistan, care au incercat sa intre ilegal in Romania, cu intentia de a ajunge intr-un stat din vestul Europei.

In data de 04.03.2017, ora 23.50, politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Lunga, judetul Timis, au observat, in apropierea localitatii de frontiera Comlosu Mare, patru persoane de sex masculin care se deplasau pe jos, dinspre frontiera cu Serbia spre interiorul tarii.
Imediat, politistii de frontiera au procedat la retinerea persoanelor care nu isi justificau prezenta in zona de frontiera si conducerea lor la sediul politiei de frontiera pentru cercetari.

In cadrul verificarilor s-a stabilit ca este vorba despre patru cetateni pakistanezi, cu varste cuprinse intre 29 si 39 de ani.
Barbatii au declarat ca au incercat sa intre ilegal in Romania cu intentia de a ajunge intr-un stat din vestul Europei.
In cauza se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de trecere frauduloasa a frontierei de stat, cele patru persoane fiind preluate de lucratori din cadrul Serviciului pentru Imigrari Timis, in vederea luarii masurilor legale ce se impun.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.