Cum va fi vremea in Banat pana pe 23 iunie?

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 11.06.2013 12:54 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Se va înregistra o scădere a temperaturilor maxime, în zona Banatului, ce vor atinge pe 12 iunie o medie de 22 de grade, cu 5 grade mai puţin decât în prima zi a săptămânii, informează Administraţia Naţională de Meteorologie.
În intervalul 13 – 17 iunie va urma o încălzire uşoară şi treptată a  vremii, spre valori medii ale maximelor diurne de aproximativ 28 de grade, ceea ce caracterizează o vreme caldă pentru mijlocul lunii iunie.
Totodată, pe parcursul primei saptămâni, regimul termic nocturn are uşoare variaţii de 1...2 grade în plus sau în minus, în jurul valorii de 14 grade.
Începând din 18 iunie temperaturile maxime pierd câteva grade, urmând să ajungă la o medie de 26 de grade pe 23 iunie, în timp ce minimele nocturne rămân la valori de 15 grade, în medie.
Ploile, mai ales averse, însoţite şi de descărcări electrice, se vor semnala pe tot parcursul intervalului de prognoză, dar mai importante cantitativ şi pe arii mai extinse vor fi în primele zile ale intervalului de prognoză.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.