Cum va poate ajuta RICAP in comercializarea inovarii?

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 04.11.2013 18:26 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis organizeaza in data de 6 noiembrie 2013, ora 15.30, la City Business Centre, Corpul D – mezanin (str. C. Brediceanu nr. 10),  un eveniment de prezentare a Programului de Asistenta in Comercializarea Inovarii in Romania: RICAP poate ajuta firmele care au dezvoltat o tehnologie inovativa pentru a patrunde pe piata internationala.
RICAP isi propune sa conecteze antreprenorii cu tehnologii inovative la o retea globala de posibili parteneri si investitori si sa le ofere sprijin in comercializarea pe plan international a produselor lor.
RICAP este un proiect realizat de Centrul Roman pentru Inovatie in Dezvoltare Locala si Larta Institute (Los Angeles, SUA), implementat cu sprijinul Gea Strategy & Consulting si finantat de Romanian-American Foundation.
Prezentarile şi discuţiile vor fi moderate de Dragoş Pislaru - manager general Gea Strategy & Consulting şi Director de Program RICAP, Livia Radulescu - manager de Program RICAP şi Alexandru Ruff -Network Development Manager RICAP.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.