Curg amfetamina si cannabisul pe strazile din Timisoara

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 03.10.2015 19:47 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Dupa ce, pe 30 septembrie, la Timişoara, aproape 25 de kilograme de droguri ridicate de politisti, o zi mai tarziu, politistii au destructurat o grupare infractionala specializata in trafic de droguri de risc si mare risc.

La data de 1 octombrie a.c., politistii Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Timisoara, sprijiniti de cei din cadrul  B.C.C.O Cluj - Napoca – S.C.C.O Maramures, sub coordonarea  procurorilor D.I.I.C.O.T. – S.T. Timisoara, au efectuat 3 perchezitii domiciliare, pe raza judetelor Timis si Maramures, la persoane banuite de trafic de droguri de risc si mare risc.

Din cercetari a reiesit ca cei trei membri ai gruparii infractionale, cu varste intre 27 si 30 de ani, ar fi aprovizionat si intermediat tranzactii de cannabis, amfetamina, timbre LSD si comprimate ecstasy consumatorilor din Timisoara, in special in zona complexului studentesc.
Pentru distribuirea drogurilor la nivel stradal membrii gruparii ar fi folosit intermediari din randul studentilor.
Pe parcursul investigatiilor, politistii l-au depistat in flagrant delict pe unul dintre membrii gruparii avand asupra sa 50 de grame de amfetamina si 48 de timbre LSD.

S-a procedat la retinerea pentru 24 de ore a celor 3 membri ai gruparii, in cursul zilei de 2 octombrie, magistratii dispunand masura preventiva a controlului judiciar in cazul acestora.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.