Cursuri de antreprenoriat pentru 300 de IMM-uri din Regiunea Vest

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 17.01.2012 19:07 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timisoara - În cadrul Proiectului “Iniţiere în dezvoltarea afacerii”, Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş derulează în cursul acestei săptămâni cea de-a doua serie de cursuri de dezvoltare a abilităţilor antreprenoriale în specialităţile procese decizionale şi finanţepentru non-finanţişti şi continuă înscrierile pentru următoarele serii care vor avea loc pe toată durata anului 2012.
Din partea unei firme pot participa mai multe persoane. Fiecare persoană înscrisă participă la 4 module aprofundate din lista celor 16 cursuri regăsite în fişa de înscriere. Toate cursurile sunt gratuite.
Cursurile sunt autorizate de Consiliul Naţional pentru Formarea Profesională a Adulţilor şi avizate de Ministerul Muncii şi de Ministerul Educatiei.

Proiectul vizează dezvoltarea abilităţilor antreprenoriale prin programe de formare şi servicii inovatoare de coaching şi se adresează managerilor şi angajaţilor cu atribuţii de conducere din micro-întreprinderi şi IMM-uri.
În cursul acestui an, o echipă de specialişti va asigura şi activitatea de consiliere şi coaching personalizat pentru formarea pe mai departe a abilităţilor antreprenoriale a membrilor grupului ţintă cât şi pentru demararea / dezvoltarea unei afaceri noi.
Fiecare absolvent al cursurilor va beneficia de asistenţă tehnică, colaborare on-line şi consultanţă la înfiinţarea şi iniţierea de firme noi.

Informaţii la tel. 0256-493386, 0374-160904, dna Menuţa IOVESCU - asistent manager de proiect. Înscrieri la cursuri la tel. 0374-160831, dra Ana Maria Luca – expert formare profesională.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.